Forest Art Fair

Forest Art Fair: 28 - 29 augustus 2021 Westmalle (B), 2e editie

Welkom bij Forest Art Fair te Westmalle.

Houdt u van kunst, creativiteit, natuur en het verfijnde leven? Dan bent u hier op het juiste adres. Een gesmolten diversiteit van culturele activiteiten en luxe objecten vindt u bij New Place Art Gallery. Forest Art Fair verbindt culturele rijkdom, geschiedenis, kunst, muziek en culinaire meesterwerken in een vorm van een hedendaags evenement in een utopisch landschap. Forest Art Fair wordt ondersteund door de Vlaamse Regering.

Kunst bekijken en picknicken

Houdt u van picknicken op een romantisch plek? Neem uw picknickmand mee. Geen tijd om het voor te bereiden? Geen probleem. U kunt genieten van een traditioneel Russisch buffet en Franse wijnen uit de regio Bordeaux.

Magische lichtshow

Op zaterdag avond kunt u een feeƫrieke lichtshow bekijken en genieten van traditionele Russische amuses en een glas champagne. Een professionele lichtinstallatie op de vijver zorgt voor een onvergetelijke en mystieke sfeer.

Mandala schilderen en muziek 

Op zaterdag zal Henk George Lippens nostalgische Franse en Italiaanse muziek op zijn accordeon spelen. Samen met Toni Boot gaat u op zondag een mandala schilderen, een plan, kaart of geometrisch patroon dat metafysisch de kosmos uitbeeldt.