Deelnemers

Deelnemende kunstenaars

Janine Chedd (UK)

Een wandeling in de natuur geeft inspiratie aan Britse kunstenares Janine Chedd. Zij wandelt en schrijft poëzie, zij tekent en neemt foto’s. Tijdens de beurs bent u van harte welkom, kennis te maken met haar artistieke creaties en te lusteren naar poëzie.

Toni Boot (NL)

De natuur met haar elementen staan centraal in de schilderijen van Toni Boot. In haar werk laat zij zich inspireren door deze elementen aarde, water, vuur, en lucht, maar ook door mens en dier en beelden die uit het onbewuste naar boven komen. 

Edmond Dubrunfaut (B)

Dubrunfaut (1920 -2007) richtte zich op de mens in zijn dagelijks leven, vaak ondergedompeld in liefde, verdriet of hoop. Dubrunfaut creëerde onder meer exclusieve wandkleden, keramische murals, tekeningen en schilderijen. 

Thomas Morel (NO)

Thomas Morel is een jonge fotograaf die gefascineerd is door beweging. Hij richt zijn camera op roofvogels in duikvlucht, op spartelende vissen in snel stromende beekjes, en op dansers die sprongen maken in een regen van verf of water. 

Isabelle Bossuyt (B)

De schilderijen in olieverf op doek van de hand van Isabelle Bossuyt beschrijven de vrouw in haar meest diverse verschijningsvormen. Of het nu elegante jongedames zijn, zelfverzekerde modellen op de catwalk of mysterieuze femmes fatales, steeds weet het onderwerp de kijker te bekoren.

Lubi Lexa (DE)

Mijn cameratoestel en ik horen bij elkaar. Elke reis, elke wandeling levert opmerkelijke landschappen onverwachte situaties op, die ik op de meest expressieve manier probeer te vangen. Opvallend kan een kleur, form of structuur zijn. Er is zo veel te bewonderen.

Anneke Hansum (NL)

Nieuwsfeiten, het dagelijks leven en de natuur inspireren haar tot nieuw werk. Ze is altijd op zoek naar verrassende composities. Met elk schilderij begint ook een nieuwe reis en na de eerste aanzet gaat het schilderij leven en leidt haar naar het eindresultaat. Haar werk kan omschreven worden als figuratief en abstract. 

Sergey Khorikov (RU)

De internationaal erkende Russische beeldhouwer Sergey Khorikov, wie ook vaak “Russian Rodin” genoemd wordt, gebruikt alleen traditionele instrumenten om zijn diepe filosofische ideeën in de vorm van sculpturen over te brengen en probeert de universele menselijke ervaring en gevoelens in het centrum van zijn artistieke creativiteit te plaatsen.

Sergey Kolokolchikov (RU)

De “maniera” van Sergey Kolokolchikov is gracieus en elegant. Op zijn doeken ziet men niet alleen fruit en curieuze verzamelobjecten, maar het betreft hier ook een onderliggende erotische laag. De beste manier om zijn stijl te beschrijven is middels de term “fruitige erotiek”.

Janneke Rottier (NL)

Aanleiding kan een ervaring buiten zijn in de natuur of een herinnering aan een wandeling. Een  wandeling in de natuur is een lijfelijke-zintuiglijke  onderdompeling in de vormen, beelden, geluiden en geuren van het land. Ik werk graag met het concept “landschaps-leegte”. Het mysterieuze is de machtige innerlijke stem van de natuur die doorklinkt in het werk, de blik van de vogelvlucht over een immense weidsheid.

Hilde De Kinder (B)

De natuur en menselijke emoties de gedachte dat alles verbonden is met elkaar in een spiraal van energie is mijn grootste bron of inspiratie. Of het nu de structuur is van een steen, een vlinder die plots voorbij vliegt, het bos met al zijn verschillende bomen, planten en typerende seizoenspracht, de openheid van een zeezicht, alles wat mijn aandacht vraagt is een start van een creatie.

Wim Hansum (NL)

Wim Hansum streeft er naar om de diepere lagen in zijn foto’s vast te leggen en de foto leesbaar te maken. De foto moet het verhaal vertellen, maar ook voldoende ruimte aan de  kijker bieden om een eigen invulling te geven. Het liefst fotografeert Wim verstilde levens, beelden van situaties, soms lege ruimtes en soms met mensen gevangen in het moment, waardoor dit weer waarde toevoegt aan de foto. 

"Suster" handgemaakte tassen

“Suster” is Fries voor zus en verwijst naar onze verre Friese roots. Met onze handgemaakte tassen bieden we comfort en kwaliteit aan, gecombineerd met een vrolijke én unieke toets. Met een tas van Suster kan je nog net iets meer van het leven genieten. De collectie bestaat uit verschillende handtassen en accessoires uit textiel voor allerhande gelegenheden en levensstijlen. 

Rosie Cartier (FR)

De passie voor grafiek van Rosie Cariter is terug te vinden in haar suite “Théières et Humeurs”, een grafiekmap met werken van één kunstenaar rond één thema. Het is een uniek en historisch overzicht van prenten, een echte “collector’s item”. Er zijn maar nog enkele exemplaren over.

Place des Gourmets (FR)

Place des Gourments biedt u de beste wijnen, champagnes, bubbels en sterke dranken die het jaar hebben gemarkeerd. Ook voor uw feesten en evenementen bieden wij een gevarieerd aanbod aan gourmetmanden en gourmetboxen: aperitieven, wijnen, aperitiefhapjes, desserts, enz. We zorgen ervoor dat je een divers assortiment aan producten, favorieten en koopjes vindt.

Valeriy Mironov (RU)

Wetenschappelijke kennis en universele ervaringen geven de kunstenaars niet alleen voordelen, maar tegelijkertijd ook enorme verantwoordelijkheid. De rivier van het culturele leven bestaat uit wisselende wateren van waardevolle prioriteiten. Het niveau van creatief uitdrukken moet liggen op hetzelfde niveau als hedendaagse kennis van het wereldbeeld.

Tine Weissenbach (NL)

"Ik zoek naar rust en evenwicht op doek en papier. Mijn motto is: minder is meer. Mijn kunst is een experiment met materialen, composities en kleuren", verklaart de kunstenaar haar visie. De kunstwerken van Tine hebben ongetwijfeld een unieke en magische uitstraling bereikt door deskundig gebruik van moderne diepdruktechnieken, die zijn gebaseerd op middeleeuwse graveertechnieken.

Vladimir Soerovtsev (RU)

De monumenten van een Russische beeldhouwer Vladimir Soerovtstev zijn in 21 verschillende landen te zien, ook in Nederland kan men zijn kunstwerk ‘Het Drenken’ (2001) met een hoogte van drie meter in de Kunst Openbare Ruimte in Lelystad bezichtigen. Een kleinere versie van dit kunstwerk is door president Poetin aan prinses Beatrix gegeven als een symbool van de vriendschap tussen Rusland en Nederland. 

Plattegrond

 • Stand 1: Toni Boot (solo-expositie)
 • Stand 2: Isabelle Bosschuyt (solo-expositie)
 • Stand 3: Sergey Kolokolchikov, Valery Mironov (duo-expositie)
 • Stand 4: Sergey Khorikov, Janneke Rottier, Rosie Cartier, Tine Weissenbach  (groepsexpositie)
 • Stand 5: Janine Chedd, Hilde de Kinder (duo-expositie)
 • Stand 6: Buffet
 • Stand 7:  Buffet
 • Stand 8: Place des Gourmets (Franse wijnen en delicatessen)
 • Stand 9: Lichtshow
 • Stand 10:  Anneke Hansum (solo-expositie)
 • Stand 11: Wim Hansum (solo-expositie)
 • Stand 12: Lubi Lexa, Thomas Morel (duo-expositie)
 • Stand 13: Edmond Dubrunfaut (solo-expositie)
 • Marmeren beelden in de beeldentuin: Marble Metaphysics & Vladimir Soerovtsev